Loading Events

Events for March 28, 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike / School for Security Policies and Euro-Atlantic Integration

March 27 @ 8:00 am - March 30 @ 5:00 pm

Përshkrimi APARK/KYATA ka kënaqësinë e jashtëzakonshme që ju fton të merrni pjesë në “KYATA Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike” që do të mbahet më: 27 – 30 Mars 2020 në Prishtinë. Kjo Shkollë ofron një mundësi unike për studentët e universiteteve dhe kolegjeve dhe profesionistët e rinj për të studiuar rolin, strukturën […]

Find out more »

10:00 am

Kampionati Ekipor: Java II – Liga e Parë / Team Championship: Week II – Primary League

March 28 @ 10:00 am - 2:00 pm
Klubi i Pingpongut Priping

3 Xhirot e Liges se Pare

Find out more »
+ Export Events