Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tour De ASK

March 23 @ 7:30 am - March 27 @ 3:00 pm

What?
March 23-26 Visitors’ Week with daily tours from 10:00-10:30 for parents.
March 23-26 Visitors’ Week with the option for new students to join for one day.
March 27 Visitor’s week Open House at 12:30-15:00 for parents.

Who?
All curious parents or students who would like to know more about the American School of Kosova and how we do education and learning!

Where?
The American School of Kosova campus in Shkabaj.

Why?
Being an informed parent, you will help to make the best decision you can about the education for your child.

During this week, you will have the opportunity to tour the school, meet teachers, and learn about our curriculum and programs. We believe you will be inspired!

To register please complete this google form link:
https://forms.gle/q8h4TuKyv5P1nggM6

For questions, please email Feride at: ferider@askosova.org
Or call Anita at +383 49 935 120


Çka?
Më 23-26 mars java e vizitorëve me turne ditorë për prindër nga ora 10:00-10:30.
Më 23-26 java e vizitorëve me opsionin ku nxënësit e rinjë mund të vijnë për një ditë shkollore.
Më 27 mars dita e hapur për vizita at 12:30-15:00 për prindër.

Kush?
Të gjithë prindërit apo nxënësit që duan të dinë më shumë për American School of Kosova, që duan të dinë si e bëjmë arsimimin dhe mësimin.

Ku?
Në kampusin e American School of Kosova në Shkabaj.

Pse?
Të jeni një prind i informuar, ju do të ndihmoni të merrni vendimin më të mirë të mundshëm për edukimin e fëmijën tuaj.

Gjatë kësaj jave ju do të keni rastin të vizitoni shkollën, të njiheni me mësuesit dhe të mësoni më shumë për kurrikulën dhe programet tona mësimore. Shpresojmë që do të frymëzoheni!

Për t’u regjistruar ju lutemi plotësoni këtë formular:
https://forms.gle/q8h4TuKyv5P1nggM6

Për pyetje, ju lutemi kontaktoni të kontaktoni me Feriden në: ferider@askosova.org
apo me Aniten në: +383 49 935 120

Details

Start:
March 23 @ 7:30 am
End:
March 27 @ 3:00 pm
Event Category:

Organizer

American School of Kosova
Phone:
038/227-277
Email:
info@askosova.org
Website:
http://www.askosova.org

Venue

American School of Kosova
Luan Haradinaj nn
Pristina, Kosovo 10000
+ Google Map
Phone:
038/227-277
Website:
http://www.askosova.org