Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mapping of the Obscurity

June 24 @ 8:00 pm - June 27 @ 11:00 pm

“Mapping of the Obscurity”, është një ekspozitë/instalacion që sintetizon formën e artit të animacionit me atë tradicional.
Mesazhi i tij është të bëhet një eksperiment se si mund të përpiqemi të përcaktojmë hapësira të panjohura arkitekturore, me shtimin e qasjeve të ndryshme kërkohet të zhvillohet një instalacion që ne e udheheqim dhe formojmë një dimension të ri të vizitorit për të kuptuar / parë.

Nga forma tradicionale e artit të profesorit FERID MORINA deri në atë abstrakte, duke përfshirë edhe kuptimin arkitekturor; shkallen e njeriut;

exhibition designer/architect BENART SHALA

“THE ART OF THE OBSCURE”

Mapping of the Obscurity, is an exhibition/installation which synthesizes the Animation art form with the traditional one.
It’s message is to do an experiment of how can we try to define the obscure architectural spaces, with addition of different type of approaches we seek to develop an installation that we conduct and form a new dimension of the visitor to sense/see.

From the traditional art form of professor FERID MORINA to the abstract one, including the architectural sense; the human scale;

“THE ART OF THE OBSCURE”

Details

Start:
June 24 @ 8:00 pm
End:
June 27 @ 11:00 pm

Organizer

Museum of Kosova – Muzeu i Kosovës
Phone:
+381 38 244107

Venue

Museum of Kosova – Muzeu i Kosovës
Pristina, Kosovo 10000 + Google Map
Phone:
+381 38 244107