Loading Events

Events for March 13, 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

8:00 pm

Arta Dobroshi Retrospective

March 13 @ 8:00 pm - March 16 @ 11:00 pm
Kino ARMATA Brigada e Kosoves
Prishtina, 10000
+ Google Map

(English below) Kino ARMATA 13-16 mars 2020 Retrospektiva e filmave të Arta Dobroshit Hyrja: FALAS Si pjesë e Javëve të Frankofonisë 2020, Kino ARMATA dhe Ambasada e Francës në Kosovë organizojnë retrospektivën e filmave të Arta Dobroshit, përfshirë: 13 mars 20:00h "Tris Mondes", C. Corsini (Francë), 101 min. FR/AL 14 mars 20:00h "Syri Magjik", K. […]

Find out more »

10:00 pm

Shkolla Pranverore për Komunikim, Protokoll& Etiketë Diplomatike / Spring School for Communication, Protocol and Diplomatic Etiquette

March 13 @ 10:00 pm - March 15 @ 1:00 am
Pristina Pristina, Kosovo 10000 + Google Map

PROGRAM I SHKOLLËS PRANVERORE Sot në marrëdhëniet me ndërkombëtare, njohuritë për politikën e jashtme dhe të kuptuarit e ndërveprimit të duhur bazuar në protokollin dhe etiketën diplomatike janë nevojë dhe obligim e secilit që dëshiron të jetë në komunikim me botën e jashtme e cila është e vështirë për tu kuptuar pa njohuri të studiuara […]

Find out more »
+ Export Events