Loading Events

Events for March 16, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

9:00 am

Cyber Security Hackathon 2

March 16 @ 9:00 am - 5:00 pm
Kolegji Universum Ferizaj, Rr.Haki Stermilli,1
Ferizaj, Kosovo 70000 Albania
+ Google Map

Organizohet edicioni i dyte i gares Cyber Security Hackathon nga ICT Academy në bashkëpunim me Kolegji Universum. Gara kibernetike do të mbahet në kampusin e Kolegji Universum Ferizaj më datën 16 Mars 2019 e cila do të fillojë në orën 09:00 deri në 17:00, do të bëhet njoftimi dhe shpallja e fituesve të kësaj gare. […]

Find out more »

10:00 am

Training: Three steps to Success/ Trajnimi Tre hapa drejt Suksesit

March 16 @ 10:00 am - 2:00 pm
Akademia Profesionale Infinit, Rr. Shaban Polluzha
Prishtina, Kosova 10000 Albania
+ Google Map

TRAJNIMI "TRE HAPA DREJT SUKSESIT “ VAZHDON ME TRAJNIMIN E RREGULLT Mundësi punësimi për 10 studentët e dalluar. Akademia Profesionale INFINIT hap thirrjen për aplikim në trajnimin dymujor në degën “Orientim në Karrierë dhe Zhvillim”. Trajnimi ofrohet nga pedagogët më të mirë, profesionistë nga Kosova dhe Shqipëria. Zgjedhja e karrierës është vendim i vështirë për […]

Find out more »
+ Export Events