Loading Events

Events for March 12, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

9:30 am

LEAPin Prishtina 2019

March 12 @ 9:30 am - 4:00 pm
https://goo.gl/ReQnSr

Fokusi i konferencës Learn Engage Act Progress - LEAPin Prishtina është konferencë ndërkombëtare, e cila ka në fokus inovacionin, IT dhe teknologjitë moderne, sipërmarrjen, zhvillimin e karrierës dhe tregimet motivuese që stimulojnë lidershipin dhe suksesin. LEAPin Prishtina sjell energjinë dhe vizionin e Samitit LEAP, me origjinë nga qyteti i Zagrebit, Kroaci, për komunitetet lokale në […]

Find out more »
+ Export Events