Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for December 2, 2018

Day Navigation

Ongoing

Diaspora kundër Qeverisë së korruptuar / Diaspora against the corrupt Government

November 28 @ 3:00 pm - December 2 @ 3:00 pm
Sheshi “Ibrahim Rugova”, Agim Ramadani
Prishtina, Kosovo 10000 Albania

Me 28 nëntor, Kosova nuk ka asnjë arsye të festoj derisa të udhëhiqet nga njerëz të korruptuar dhe të kriminalizuar. Diaspora kosovare të organizohet dhe të jap kontributin e sajë në këtë drejtim. Ky organizim nuk është i organizuar nga asnjë parti politike por thjeshtë nga Kosovarët që jetojnë në diasporë e të cilët duan […]

Find out more »

Prishtina International Theater Festival

November 29 @ 7:00 pm - December 6 @ 10:00 pm
Kolegji AAB, Elez Berisha, 56,
Pristina, Kosovo 10000

For the program and more info please follow the link: http://www.teatriaab.com/pitf/programi

Find out more »
12:00 pm

Beat Brunch Leo’s Handmade Art / Art and Stratos Music

December 2 @ 12:00 pm - 6:00 pm
Garden – Open Kitchen
Find out more »
+ Export Events