Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for October 2017

Calendar Month Navigation

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
25

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

26

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

27

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Konferencë “Diplomacia dhe Turizmi”

28

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Guest speaker: David L. Philips

29

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Kursi Bazik për Administratorët e Sportit – Federata e Xhudos

30

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Hike and Chill in Mirusha

1

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Film Festival “Hyjnesha në Fron”-“The Goddess on the Throne”

2

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Film Festival “Hyjnesha në Fron”-“The Goddess on the Throne”

3

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Film Festival “Hyjnesha në Fron”-“The Goddess on the Throne”

4

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Film Festival “Hyjnesha në Fron”-“The Goddess on the Throne”

5

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Prezantimi i produktit të ri Xhem 21 Mjedra

6

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

REDO Lectures 2017

7

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

REDO Lectures 2017

8

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

REDO Lectures 2017

9

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Zhurma e artistëve pa kufi

10

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Zhurma e artistëve pa kufi

11

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Zhurma e artistëve pa kufi

12

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

13

Aktivizim i rinisë – Do-okracia

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

14

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

La Semaine du Goût !

15

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

La Semaine du Goût !

16

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

17

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

18

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

19

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Forum Teatër “Hisja”

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

20

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

21

Lola Sylaj and Dardan Zhegrova: Rosehip

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

22

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

23

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

24

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

25

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

26

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

27

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

28

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

29

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

30

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

31

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

1

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

2

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

3

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

4

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Movie Night

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

5

Festivali i Muzikës Kamertale: Kosova Kamerfest 2017

Trajnim dhe Certifikim Ndërkombëtar në Teknikat e Shitjes

+ Export Events