Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arta Dobroshi Retrospective

March 13 @ 8:00 pm - March 16 @ 11:00 pm

(English below)

Kino ARMATA
13-16 mars 2020
Retrospektiva e filmave të Arta Dobroshit
Hyrja: FALAS

Si pjesë e Javëve të Frankofonisë 2020, Kino ARMATA dhe Ambasada e Francës në Kosovë organizojnë retrospektivën e filmave të Arta Dobroshit, përfshirë:

13 mars
20:00h
“Tris Mondes”, C. Corsini (Francë), 101 min. FR/AL

14 mars
20:00h
“Syri Magjik”, K. Çashku (Shqipëri), 93 min. AL/FR

15 mars
20:00h
“Stray”, D. Feneley (Zelandë e Re), 104 min. EN/AL

16 mars
18:00h
“Drita”, D. Kruglikov (Kosovë, ShBA), 82 min. EN/AL
20:00h
“Le Silence de Lorna”, J-P Dardenne/L. Dardenne (Francë), 105 min. FR/AL

Kino ARMATA përkrahet nga Komuna e Prishtinës dhe Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) dhe gjindet në Rr. Brigada e Kosovës, prapa amfiteatrit të Sheshit Zahir Pajaziti.

————————

Kino ARMATA
13-16 March 2020
Arta Dobroshi Retrospective
Entrance: FREE

As part of the Francophonie Weeks 2020, Kino ARMATA and the French Embassy in Kosovo organize a retrospective of Arta Dobroshi’s films, including:

13 March
20:00h
“Tris Mondes”, C. Corsini (France), 101 min. FR/AL

14 March
20:00h
“Syri Magjik”, K. Çashku (Albania), 93 min. AL/FR

15 March
20:00h
“Stray”, D. Feneley (New Zealand), 104 min. EN/AL

16 March
18:00h
“Drita”, D. Kruglikov (Kosovo, USA), 82 min. EN/AL
20:00h
“Le Silence de Lorna”, J-P Dardenne/L. Dardenne (France), 105 min. FR/AL

Kino ARMATA is supported by Prishtina Municipality and Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) and is located at Brigada e Kosovës St., behind the amphitheater at the Zahir Pajaziti Square.

Details

Start:
March 13 @ 8:00 pm
End:
March 16 @ 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Kino ARMATA

Venue

Kino ARMATA
Brigada e Kosoves
Prishtina, 10000
+ Google Map