Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

10 vjet shtet: A jemi rritur për të marrë vendime vet?

February 13, 2018 @ 5:00 pm - 6:30 pm

Image may contain: text

Të nderuar/a sallonistë/e,
Ju ftojmë të merrni pjesë në sallonin e radhës, që mbahet të martën më 13 Shkurt 2018, nga ora 17:00 në Dit’ e Nat’ me temën:

“10 vjet shtet: A jemi rritur për të marrë vendime vet?”

Hapja informuese dhe nxitëse do të bëhet nga: Ruairí O’Connell, Ambasadori Britanik në Kosovë dhe Venera Hajrullahu, Drejtoreshë Ekzekutive, Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile – KCSF.

Ky sallon do të moderohet nga Arta Avdiu, Gazetare, Kohavision dhe editoriali do të shkruhet nga Krenar Gashi, S’bunker.

Ku: Dit’ e Nat’, Prishtinë
Kur: 13 Shkurt 2018; 17:00-18:30
Gjuha: Shqip/Anglisht

Sinqerisht,
Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D)

Ky grant është financuar nga projekti Promovimi i Shoqërisë Demokratike (DSP) – i financuar nga Zyra Zvicerane për Bashkëpunim (SDC) dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Danimarkës (DANIDA) dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).

++

Dear Salonistas,
You are kindly invited to participate in our weekly Salon, which will take place on Tuesday, 13th of February 2018, from 17:00 at Dit’ e Nat’, with the topic:

“10 years of statehood: Are we grown enough to take decisions?”

Opening remarks will be delivered by: Ruairí O’Connell, British Ambassador to Kosovo and Venera Hajrullahu, Executive Director, Kosovar Civil Society Foundation – KCSF.

This Salon will be moderated by Arta Avdiu, Journalist, Kohavision the op-ed will be written by Krenar Gashi, S’Bunker.

Where: Dit’ e Nat’ Libra, Prishtina
When: 13th of February 2018; 17:00-18:30.
Language: Shqip/English

Sincerely,
Democracy for Development Institute (D4D).

This grant is financed by the project Democratic Society Promotion (DSP) – financed by the Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) and the Ministry of Foreign Affairs of Denmark (DANIDA) and managed by the Kosovo Civil Society Foundation (KCSF)

Details

Date:
February 13, 2018
Time:
5:00 pm - 6:30 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Democracy for Development (D4D)
Phone:
+381 38 224143
Email:
info@d4d-ks.org
Website:
http://www.d4d-ks.org/en

Venue

Dit’ e Nat’
Rr. Fazli Grajqevci,
Pristina, Kosovo 10000
+ Google Map