Loading Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

8:00 pm

Koncert / Concert

January 13 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Salla e Kuqe – Red Hall Pristina, Kosovo 10000 + Google Map

Filharmonia e Kosovës Kosovo Philharmonic ORKESTRA E FILHARMONISË SË KOSOVËS KOSOVO PHILHARMONIC ORCHESTRA BULENT EVCIL Flaut । Flute www.bulentevcil.com NATHALIE MARIN Dirigjente । Conductor www.nathaliemarin.com 13.01.2019 E hënë 20:00 । Monday 8:00 pm Pallati i Rinisë - Salla e Kuqe । Youth Palace - Red Hall Prishtinë - Kosovë । Prishtina - Kosovo Sezoni 2018 […]

Find out more »

Tingujt e Flautit – Flute Sounds 2019

January 13 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Pallati i Rinise dhe i Sporteve, Luan Haradinaj, Prishtinë
Pristina, 10000
+ Google Map

Koncerti i hapjes së Festivalit me solistin, Bulent Evcil /Turqi www.bulentevcil.com dhe dirigjentja Nathalie Marine www.nathaliemarin.com/France në bashkëpunim me Filharmoninë e Kosovës / parashihen vepra të kompozitorëve të mëdhenj botëror Mozart, Cheminade, Haydn si dhe premiera e veprës së re nga kompozitori Kosovar L.Jupolli. Mbahet me datën 13.01.2019 E diel 20:00 । Sunday 8:00 pm […]

Find out more »
+ Export Events