Loading Events

Events for March 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
24
25
26
27

Kosovo Learning Summit

Kosovo Learning Summit

1

Prishtina Jazz Week 2020

Prishtina Jazz Week 2020

Prishtina Jazz Week 2020

Prishtina Jazz Week 2020

Prishtina Jazz Week 2020

Psikologjia në Mësimdhënie / Psychology in Teaching

“Mars’hojmë, S’festojmë”

Film Screening & Talk: Zana

Open Data Training for CSO Representatives and Journalists

Prioritetet e politikës së jashtme kosovare / Priorities of the Kosovo’s external diplomatic affairs

Honeyland (2019)

Alumni ONLY: Alumni Charity Bowling Tournament

Arta Dobroshi Retrospective

Shkolla Pranverore për Komunikim, Protokoll& Etiketë Diplomatike / Spring School for Communication, Protocol and Diplomatic Etiquette

Arta Dobroshi Retrospective

Shkolla Pranverore për Komunikim, Protokoll& Etiketë Diplomatike / Spring School for Communication, Protocol and Diplomatic Etiquette

Arta Dobroshi Retrospective

Shkolla Pranverore për Komunikim, Protokoll& Etiketë Diplomatike / Spring School for Communication, Protocol and Diplomatic Etiquette

Arta Dobroshi Retrospective

TruAktiv ne Prishtine 2020

TruAktiv ne Prishtine 2020

TruAktiv ne Prishtine 2020

TruAktiv ne Prishtine 2020

3 days Krav Maga Course in Kosovo / Kurs 3 ditor Krav Maga – Vetembrojtje

3 days Krav Maga Course in Kosovo / Kurs 3 ditor Krav Maga – Vetembrojtje

Frymëmarrja, Pulsimi dhe Ekuilibrimi; Rrjedha e Radix ose Forca / Breathing, Pulse and Balance; Radix Stream or Force

3 days Krav Maga Course in Kosovo / Kurs 3 ditor Krav Maga – Vetembrojtje

Frymëmarrja, Pulsimi dhe Ekuilibrimi; Rrjedha e Radix ose Forca / Breathing, Pulse and Balance; Radix Stream or Force

Tour De ASK

Tour De ASK

Tour De ASK

Tour De ASK

Tour De ASK

Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike / School for Security Policies and Euro-Atlantic Integration

Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike / School for Security Policies and Euro-Atlantic Integration

Kampionati Ekipor: Java II – Liga e Parë / Team Championship: Week II – Primary League

Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike / School for Security Policies and Euro-Atlantic Integration

Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike / School for Security Policies and Euro-Atlantic Integration

31
1
2
3
4
5
+ Export Events