Loading Events

Events for March 27, 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

Tour De ASK

March 23 @ 7:30 am - March 27 @ 3:00 pm
American School of Kosova Luan Haradinaj nn
Pristina, Kosovo 10000
+ Google Map

What? March 23-26 Visitors’ Week with daily tours from 10:00-10:30 for parents. March 23-26 Visitors’ Week with the option for new students to join for one day. March 27 Visitor’s week Open House at 12:30-15:00 for parents. Who? All curious parents or students who would like to know more about the American School of Kosova […]

Find out more »

8:00 am

Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike / School for Security Policies and Euro-Atlantic Integration

March 27 @ 8:00 am - March 30 @ 5:00 pm

Përshkrimi APARK/KYATA ka kënaqësinë e jashtëzakonshme që ju fton të merrni pjesë në “KYATA Shkolla për Politika të Sigurisë dhe Integrime Euro-Atlantike” që do të mbahet më: 27 – 30 Mars 2020 në Prishtinë. Kjo Shkollë ofron një mundësi unike për studentët e universiteteve dhe kolegjeve dhe profesionistët e rinj për të studiuar rolin, strukturën […]

Find out more »
+ Export Events