Loading Events

Events for March 22, 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

3 days Krav Maga Course in Kosovo / Kurs 3 ditor Krav Maga – Vetembrojtje

March 20 @ 9:00 am - March 22 @ 3:00 pm
Kickbox Rigoro Gym Prishtina

Israeli Tactical School - Krav Maga Intensive Course in Kosovo March 20-22, 2020 - 3 DAYS OF INTENSIVE TRAINING Course design for beginners and people with experience in KM or other martial arts. The course will start from the basics problem-solutions and basic fighting skills using in Krav Maga. We give you basic, most effective […]

Find out more »

Frymëmarrja, Pulsimi dhe Ekuilibrimi; Rrjedha e Radix ose Forca / Breathing, Pulse and Balance; Radix Stream or Force

March 21 @ 9:30 am - March 22 @ 6:00 pm
Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës Pristina, Kosovo 10000 + Google Map

Asociacioni Kosovar për Psikoterapi Trupore – NOKTA në mbështetje të Asociacionin Europian për Psikoterapi Trupore - EABP Frymëmarrja, Pulsimi dhe Ekuilibrimi/ Rrjedha e Radix ose Forca e Jetës Punëtoria e radhës nga Psikoterapia Trupore 21 dhe 22 Mars 2020 Trajner: Enver Çesko Psikologe dhe Psikoterapeut, i akredituar si psikoterapeut nga Asociacioni Evropian për Psikoterapi. Njëkohësisht […]

Find out more »
+ Export Events