Loading Events

Events for March 20, 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

TruAktiv ne Prishtine 2020

March 17 @ 6:00 pm - March 20 @ 6:00 pm
ICK – Innovation Centre Kosovo Rruga Rexhep Mala, 28A,
Pristina, Kosovo 10000
+ Google Map

Apliko tani: https://docs.google.com/forms/d/1SToN2Qh_DPmTG8VW5COGyUUYhEwMW4IGDrKf0TWKyEI/edit Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të katërt të programit truAktiv. Edhe këtë rradhë truAktiv-i po vazhdon të zbarkoj në komuna të ndryshme të Kosovës. TruAktiv është program i ligjëratave/diskutimeve tematike dhe punëtorive që synojnë të nxisin mendimin kritik të rinisë rreth temave politike dhe sociale. Kush mund të […]

Find out more »

9:00 am

3 days Krav Maga Course in Kosovo / Kurs 3 ditor Krav Maga – Vetembrojtje

March 20 @ 9:00 am - March 22 @ 3:00 pm
Kickbox Rigoro Gym Prishtina

Israeli Tactical School - Krav Maga Intensive Course in Kosovo March 20-22, 2020 - 3 DAYS OF INTENSIVE TRAINING Course design for beginners and people with experience in KM or other martial arts. The course will start from the basics problem-solutions and basic fighting skills using in Krav Maga. We give you basic, most effective […]

Find out more »
+ Export Events