Loading Events

Events for February 8, 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

Training session on Financial Accounting / Trajnimi: Mbajtja e Kontabilitetit & Deklarimet Tatimore

February 6 @ 5:00 pm - February 8 @ 7:30 pm
Yellow Training Center Gustav Majer
Prishtine, Kosovo 10000
+ Google Map

TRAJNIMI "Mbajtja e Kontabilitetit në Praktikë & DEKLARIMET TATIMET" Hotel SIRIUS Pjesëmarrësit në kete trajnim do të aftësohen në mënyrë praktike në mbajtjen e kontabilitetit dhe regjistrimet kontabel përmes shembujve dhe plotësimin e deklaratave tatimore si ato mujore, tre mujore dhe vjetore përmes ushtrimeve praktike për format e bizneseve të vogla, të mesme dhe të […]

Find out more »

4th Edition of KYATA ‎Winter University for Security Studies

February 7 @ 5:00 pm - February 10 @ 2:00 am
Pristina Pristina, Kosovo 10000 + Google Map

GENERAL DETAILS 4th Edition of KYATA ‎Winter University for Security Studies “2020 Collective Defense and International Security: Importance of NATO and European Union Common Foreign and Security Policy (EUCFSP)” on 07 – 10 February 2020 Kosovo Youth Atlantic Treaty Association (KYATA) has the immense pleasure of inviting you to participate at the 4th Edition of […]

Find out more »
+ Export Events