Loading Events

Events for February 3, 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

10:00 am

STRAIGHTLINE PERSUASION

February 3, 2020 @ 10:00 am - February 7, 2020 @ 2:00 pm
Pristina Pristina, Kosovo 10000 + Google Map

Bleje 1 zanat edhe 1 ven t'punës me rrog mbi mesatare pa livrit prej karrikës, për veç 5 ditë, me veç 59€ 🐺🐺 " Straightline persuasion ‘’ 🐺🐺 Trajnim në lëminë e shitjes dhe kujdesit ndaj konsumatorit. 1. Moduli I – Tri parimet e straightline presuassion 2. Moduli II – Arti i klasifikimit 3. Moduli […]

Find out more »
+ Export Events