Loading Events

Events for September 1, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

Autostrada Biennale II – Revolution Is Us

July 21, 2019 @ 12:00 pm - September 21, 2019 @ 6:00 pm
Autostrada Bienale, St. Marin Barleti - "Europe" Complex, 2nd floor, office no:5
Prizren, 20000
+ Google Map

Curated by: Giacinto Di Pietrantonio 20 July - Preview / Opening 21 July -21 September 2019 / Open for public Prizren / Kosovo From Giacinto Di Pietrantonio, the curator of the second edition of Autostrada Biennale: It is only natural that by living in a world where virtuality has become crucial to our existence, the […]

Find out more »

Zone Electronic Kick-Off

August 31, 2019 @ 11:00 pm - September 1, 2019 @ 11:00 am
ZoneClub, Garibaldi
Prishtine, Kosove 10000 Albania
+ Google Map

Powered by: Win Music Freedom KS After another explosive summer edition of ZoneClub, it has become a cultural phenomenon that the best parties are saved for last, and Zone Electronic has booked a familiar face to our scene to kick-start the mega parties of the end of summer 2019. This party will be extra special […]

Find out more »

7:00 am

Hikingnjeri te liqenet e Opojës!

September 1, 2019 @ 7:00 am - 10:00 pm
Kosova Hiking Trips, Rr Agim Ramadani A-3/9
Prishtina, Kosova 10000 Albania
+ Google Map

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, të Dielën më 1 shtator "Hiking Njeri" do të organizojë ecjen verore të shumëpritur në bjeshkën përrallore të Sharrit të Opojës / Dragash, përkatësisht te Guri i Zi (baza) dhe Maja e Skarpës 2474m. Përfundimin do ta kemi te liqenet e Karanikollës ku të interesuarit mund të freskohen […]

Find out more »
+ Export Events