Loading Events

Events for June 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

Yoga me Dodonen / Yoga with Dodona

Messy Monday! at The WHITE TREE

Messy Monday! at The WHITE TREE

It’s only Tuesday! at The WHITE TREE

It’s only Tuesday! at The WHITE TREE

Yoga me Dodonen / Yoga with Dodona

Lamont Sincere at Zone Club

Lamont Sincere at Zone Club

Aktivitete për fëmijë “Lojëra sfiduese/ argëtuese” / Activities for children: “Fun and challenging games”

ReMusica Festival 2019

Prishtina Lexon ’19 / Prishtina reads ’19

Ekspozitë – Unusual Message

Ekspozitë – Unusual Message

Grupi NA / NA Band

Ekspozitë – Unusual Message

Grupi NA / NA Band

Panairi i 21-të i librit ‘Prishtina 2019’ / The 21st Book Fair ‘Prishtina 2019’

Ekspozitë – Unusual Message

Panairi i 21-të i librit ‘Prishtina 2019’ / The 21st Book Fair ‘Prishtina 2019’

Ekspozitë – Unusual Message

Panairi i 21-të i librit ‘Prishtina 2019’ / The 21st Book Fair ‘Prishtina 2019’

Panairi i 21-të i librit ‘Prishtina 2019’ / The 21st Book Fair ‘Prishtina 2019’

DokuTech 2019

Panairi i 21-të i librit ‘Prishtina 2019’ / The 21st Book Fair ‘Prishtina 2019’

DokuTech 2019

Gërmia Ultra Trail 2019

FemArt Festival – Freedom vs Shame

Ekspozitë – Unusual Message

FemArt Festival – Freedom vs Shame

Ekspozitë – Unusual Message

FemArt Festival – Freedom vs Shame

Ekspozitë – Unusual Message

Koncert “Gjurmët” grupi legjendar / The legendary group “Gjurmet” Concert

FemArt Festival – Freedom vs Shame

Ekspozitë – Unusual Message

Koncert “Gjurmët” grupi legjendar / The legendary group “Gjurmet” Concert

FemArt Festival – Freedom vs Shame

Ekspozitë – Unusual Message

FemArt Festival – Freedom vs Shame

Metal United World Wide II

FemArt Festival – Freedom vs Shame

Metal United World Wide II

Ekspozitë – Unusual Message

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

Desk Therapy Classes / Yoga

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

“Hapësira e Një Ëndrre“ – Concert Alban Skenderaj

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

Trajnimi “Mbajtja e Kontabilitetit në Praktikë dhe Deklarimet” / Financial Accounting Training

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

Trajnimi “Mbajtja e Kontabilitetit në Praktikë dhe Deklarimet” / Financial Accounting Training

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

Trajnimi “Mbajtja e Kontabilitetit në Praktikë dhe Deklarimet” / Financial Accounting Training

Karneval Golden Eagle 2019 / Golden Eagle Carnival 2019

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

Street Party Prishtina – art, music & innovation

Street Party Prishtina – art, music & innovation

Mapping of the Obscurity

Mapping of the Obscurity

Mapping of the Obscurity

Ecje – BURIMET E ÇELEPINOS DHE RUDOKA E MADHE/ Hiking

Beethoven 9 । Filharmonia e Kosovës

Mapping of the Obscurity

Ta bllokojme Prishtinen me bicikleta / Let’s block Prishtina with bikes

Trajnim teoriko-praktik: Fascial Distortion Model

Zambaku i Prizrenit 2019 – Festival

Trajnim teoriko-praktik: Fascial Distortion Model

Maja e Hajles / Hiking

+ Export Events