Loading Events

Events for June 25, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

Mapping of the Obscurity

June 24 @ 8:00 pm - June 27 @ 11:00 pm
Museum of Kosova – Muzeu i Kosovës Pristina, Kosovo 10000 + Google Map

"Mapping of the Obscurity", është një ekspozitë/instalacion që sintetizon formën e artit të animacionit me atë tradicional. Mesazhi i tij është të bëhet një eksperiment se si mund të përpiqemi të përcaktojmë hapësira të panjohura arkitekturore, me shtimin e qasjeve të ndryshme kërkohet të zhvillohet një instalacion që ne e udheheqim dhe formojmë një dimension […]

Find out more »
+ Export Events