Loading Events

Events for June 24, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

Street Party Prishtina – art, music & innovation

June 23 @ 1:00 pm - June 24 @ 12:00 am
Next Level, Fehmi Agani
Prishtine, Kosovo Albania
+ Google Map

After first successful edition: Street Party Prishtina 2018 – Kafet e Vogla, becomes a tradition, supporting young new artists & innovators. In This edition on 23rd of June , we comeback stronger at Kafet e Vogla ( Rr.Fehmi Agani) with bigger line up, more music, more space for young artists & innovators, supported and Powered […]

Find out more »

8:00 pm

Mapping of the Obscurity

June 24 @ 8:00 pm - June 27 @ 11:00 pm
Museum of Kosova – Muzeu i Kosovës Pristina, Kosovo 10000 + Google Map

"Mapping of the Obscurity", është një ekspozitë/instalacion që sintetizon formën e artit të animacionit me atë tradicional. Mesazhi i tij është të bëhet një eksperiment se si mund të përpiqemi të përcaktojmë hapësira të panjohura arkitekturore, me shtimin e qasjeve të ndryshme kërkohet të zhvillohet një instalacion që ne e udheheqim dhe formojmë një dimension […]

Find out more »
+ Export Events