Loading Events

Events for June 21, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Ongoing

20 vite liri – 20/20 – 20 years of independence

June 17 @ 8:00 pm - June 23 @ 10:00 pm
Prishtina

Të respektuar bashkëqytetarë, Para saktësisht njëzet vitesh, Prishtina kthehej në sytë e botës, por sidomos në zemrat e çdo prishtinasi, thjeshtë Prishtinë. Dita e Çlirimit të Prishtinës, 11 qershori, shënon çlirimin nga forcat pushtuese. Sot, në këtë njëzetvjetor jubilar kujtojmë dhe nderojmë të gjithë ata që ishin aktorë të çlirimit të Prishtinës. Sepse para se […]

Find out more »

Trajnimi “Mbajtja e Kontabilitetit në Praktikë dhe Deklarimet” / Financial Accounting Training

June 20 @ 5:00 pm - June 22 @ 8:00 pm
Hotel Sirius, rr. Agim Ramadani
Prishtina, Albania
+ Google Map

Pjesëmarrësit në kete trajnim, pjesëmarrsit do të aftësohen në mënyrë praktike në mbajtjen e kontabilitetit dhe stimulimin e plotësimit të deklaratave tatimore për biznese të vogla dhe të mëdha. Trajnimi do të bazohet krejtësisht në praktikë. Trajnimi do të përmbajë këto tema: • Analizat Financiare për fillim Biznesi si dhe likuiditetin e NVM-ve. • Mbajtja […]

Find out more »
+ Export Events