Loading Events

Events for March 22, 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

11:00 am

Presentation on Call for Grants / Prezantimi i thirrjes për Grante

March 22 @ 11:00 am - 12:00 pm
Resource Center Kosovo, Ibrahaim Lutfiu
Prishtine, Kosove 10000
+ Google Map

Sesion Informativ 22 Mars 2019, 11:00-12:00 Resource Center në zyret e FIQ, Prishtinë Mbështetje për OSHC-të me Grante të V gla dhe Mesme në zbatim të projekteve në njërën nga tri fushat tematike: Mbrojtja e Mjedisit, Energjia e Gjelbër dhe Ekonomia Qarkore. Balkan Green Foundation (BGF) në bashkëpunim me Institutin për Politika Zhvillimore (INDEP) janë […]

Find out more »

9:00 pm

Camera (Berlin) / Gravitas në Armata

March 22 @ 9:00 pm - 11:00 pm
Kino ARMATA, Brigada e Kosoves
Prishtina, 10000
+ Google Map

GRAVITAS në ARMATA E premte, 22 mars 2019 21:00h KONCERT: CAMERA (Berlin / Gjermani) Koncerti përkrahet nga Komuna e Prishtinës / Për GRAVITAS / Gravitas (lat. Graviteti), në kontekst shkencor, është fenomeni natyror ku të gjitha gjërat me masë ose energji i afrohen njëra tjetrës; në shoqëri, kjo fjalë përshkruan dikë ose diçka që ka […]

Find out more »
+ Export Events