Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trajnim teoriko-praktik: Fascial Distortion Model

June 29 @ 9:00 am - June 30 @ 4:00 pm

Physioskills në bashkëpunim me IFDMO dhe Kolegjin Rezonanca organizon trajnimi e terapisë manual “Fascial Distortion Model” me instruktorin holandez Dr. Harry Pijnappel. Trajnimi është dy ditor dhe në të do të shfaqen metoda më moderne të terapisë manual në trajtimin e fascieve muskulare. Të gjithë pjesmarrësit do të paisen me certifikatë të njohur ndërkombëtarisht të lëshuar nga IFDMO (International Fascial Distortion Model Organisation) me bazë në Gjermani.

Details

Start:
June 29 @ 9:00 am
End:
June 30 @ 4:00 pm

Organizer

Physioskills

Venue

KSHM Rezonanca