Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Training: Three steps to Success/ Trajnimi Tre hapa drejt Suksesit

March 16 @ 10:00 am - 2:00 pm

TRAJNIMI “TRE HAPA DREJT SUKSESIT “ VAZHDON ME TRAJNIMIN E RREGULLT

Mundësi punësimi për 10 studentët e dalluar.

Akademia Profesionale INFINIT hap thirrjen për aplikim në trajnimin dymujor në degën “Orientim në Karrierë dhe Zhvillim”.
Trajnimi ofrohet nga pedagogët më të mirë, profesionistë nga Kosova dhe Shqipëria.

Zgjedhja e karrierës është vendim i vështirë për të bërë zgjedhjen e duhur jetësore për karrierë.
Akademia Profesionale Infinit është e përkushtuar për edukimin dhe formimin e kuadrove të reja dhe orientimin e individëve që nuk janë të përcaktuar për karrierë. Ky është qëllimi dhe synimi i trajnimit.
Gjatë trajnimit do të mësoni teknika të reja të cilat iu mundësojnë orientimin në karrierë.

Programi do të përfshijë:

– Orientim në karrierë.

a) Shpjegimi i orientimit në karrierë.
b) Përcaktimi i objektivave në karrierë.
c) Plani i karrierës.

– Qëllimi i hartimit të një Curriculum Vitae (CV).

a) Rëndësia e një CV-je të përgatitur mirë.
b) Shkrimi i CV-së profesionale.
c) Strategjitë e një CV-je të mirëfilltë.

– Letra motivuese.

a) Qëllimi dhe rëndësia.
b) Teknika praktike mbi formulimin e letrës së motivimit.
c) Etika dhe profesionalizmi.
d) Orë praktike në hartimin e një letre motivimi.

– Intervista.

a) Seleksionimi (Përzgjedhja).
b) Intervistimi.
c) Gjuha e trupit
d) Gjestikulacioni në intervistën ballë për ballë.
e) Si t’i përgjigjemi pyetjeve të komisionit (tricky questions).
f) Punë praktike me shembuj, simulim dhe role.

Pjesëmarrësve në trajnim u mundësohet ndjekja e trajnimit dhe qasja në materiale falas. Pjesëmarrësit duhet të paguajnë vetëm 39.99 euro (për kosto administrative, të materialeve, të praktikave dhe ceremonisë së certifikimit).

Vendi: Hotel SIRIUS
Data e fillimit: 09.02.2019 (E Shtunë).
Të gjitha ligjëratat do të mbahen të shtunave nga ora 10:00-14:00.
Praktikat zhvillohen në biznese, hapësirat e Akademisë dhe terren, për të cilat do të njoftoheni përmes e-mail.

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar!

Pas përzgjedhjes do të pranoni e-mail konfirmues me informacionet e trajnimit.
Në fund të trajnimit do të certifikoheni.
Akademia Profesionale Infinit mundëson punësim për 10 studentët më të dalluar.

AFATI PËR APLIKIM: 08.02.2019, ora 23:59.
APLIKO KËTU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSzdZDxyZKWc7wxSrlujIJF1iCrNhvR8SZybEKZY04da1liA/viewform?vc=0&c=0&w=1

Akademia Profesionale INFINIT

Adresa: Rr. Shaban Polluzha, Nr. 19/1, Prishtinë (prapa Teatrit, afër TEB bank).
E-mail: trajnimet.akademiainfinit@gmail.com
Tel: 049 347 747 / 045 670 035
Viber: +386 49 347 747
WhatsApp: +386 49 347 747
Facebook: Akademia Infinit
Fanpage: Akademia Profesionale Infinit

Details

Date:
March 16
Time:
10:00 am - 2:00 pm

Organizer

Akademia Profesionale Infinit

Venue

Akademia Profesionale Infinit
Rr. Shaban Polluzha
Prishtina, Kosova 10000 Albania
+ Google Map