Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

STRAIGHTLINE PERSUASION

February 3, 2020 @ 10:00 am - February 7, 2020 @ 2:00 pm

Bleje 1 zanat edhe 1 ven t’punës me rrog mbi mesatare pa livrit prej karrikës, për veç 5 ditë, me veç 59€

🐺🐺 ” Straightline persuasion ‘’ 🐺🐺
Trajnim në lëminë e shitjes dhe kujdesit ndaj konsumatorit.
1. Moduli I – Tri parimet e straightline presuassion
2. Moduli II – Arti i klasifikimit
3. Moduli III – Perfeksionimi i tonalitetit
4. Moduli IV – Të qenit Vizionar
5. Moduli V – Loja e brendshme e shitjes
6. Moduli VI – Sistemi i straightline
7. Moduli VII – Arti i kualifikimit
8. Moduli VIII – Prezantimi
9. Moduli IX – Fuqia e gjuhës dhe mënyra e shprehjes
10. Moduli X – Arritja në stadin e të qenit një person me ndikinm.

(Gjermanisht, Anglisht, Italisht, Suedisht, Frangjisht ska lishje cillen veq me dit njonen!)

I ka hyp skiav, ka rrshit çmimi për 20 🐺 e parë veq 59€, bleje ni zanat edhe ni punë me rrog mi mesatare!

Money back garanty!

Details

Start:
February 3, 2020 @ 10:00 am
End:
February 7, 2020 @ 2:00 pm
Event Category:

Organizer

The Wulf of a’Wall’a str.

Venue

Pristina
Pristina, Kosovo 10000 + Google Map