Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prishtina Lexon ’19 / Prishtina reads ’19

June 3 @ 10:00 am - 11:00 pm

20/20

Prishtina Feston

#PrishtinaLexon

Festivali #PrishtinaLexon edhe këtë vit vjen me plot aktivitete që synojnë të nxisin dhe kultivojnë kulturën e leximit te të gjitha grupmoshat. #PrishtinaLexon ’19 është bashkëorganizim i institucioneve dhe organizatave, si:
● Komuna e Prishtinës ● ETEA ● SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë ● Termokiss ● Biblioteka Hivzi Sulejmani Prishtinë ● Aleanca Franceze Prishtinë ● Social Creativity ● Dukagjini Bookstore ● Kino ARMATA ● Virtual Sophists ● Kuvendi i të Rinjve të Prishtinës ●

AGJENDA E AKTIVITETEVE
3 Qershor 2019

→ Aktivitetet për fëmijë
08:00 – 16:00 Regjistrimi falas në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” dhe degët e saj
08:00 – 16:00 Kupona për blerje të librave me 20% zbritje në Librarinë Dukagjini / @ Sheshi “Zahir Pajaziti”
10:00 – 15:00 Këndet e leximit / @ Sheshi “Zahir Pajaziti”
10:00 – 15:00 Reading Bus / @ Sheshi “Zahir Pajaziti” (xhiro rreth e rrotull Prishtinës)
10:00 – 16:00 Prishtina m’jep dashni / @ Sheshi “Zahir Pajaziti”
15:00 – 15:30 Kori i fëmijëve Okarina / @ Sheshi “Zahir Pajaziti”
15:30 – 16:00 Shpallja e lexuesve të Prishtinës / @ Sheshi “Zahir Pajaziti”

→ Aktivitetet për të rritur
16:00 – 17:40 Shfaqja e filmit “L’Enfer D’Henri” / @ Kino Armata
18:00 – 19:15 Shfaqja (Play Reading) “Fahrenheit 451” / @ Kino Armata
19:30 – 21:00 Slam poetry / @ Kino Armata
21:00 – 23:00 Book Character PARTY / @ Amfiteatri i Sheshit “Zahir Pajaziti”

Details

Date:
June 3
Time:
10:00 am - 11:00 pm

Organizers

Prishtina Lexon
Termokiss
SOS Fshatrat e Femijeve Kosove
Dukagjini Book Store
Biblioteka Hivzi Sulejmani Prishtinë
Alliance Française de Pristina, Kosovo
ETEA
Komuna e Prishtines
Kino ARMATA
Virtual Sophists
Kuvendi i të Rinjve të Prishtinës
Social Creativity

Venue

Sheshi “Zahir Pajaziti”,
Pristina, Kosovo 10000 + Google Map