Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prishtina Jazz Week 2020

March 2, 2020 @ 8:00 pm - March 6, 2020 @ 10:30 pm

《》ENG BELOW 《》

Marsi është muaji kur vjen pranvera. Por para saj, Prishtina Jazz Week rikthehet për një edicion të tretë i cili premton të na i lulëzojë shpirtrat përpara se të lulëzojnë lulet.

Bashkohuni me ne në pesë ditë plot me muzikë, punëtori me muzikantë të nivelit botëror, dhe jam sessions të çmendura deri në orët e hershme të mëngjesit.

Organizuar sërish në lokacionin ikonik ARMATA, Prishtina Jazz Week 2020 do të jetë nikoqir i një kolektivi magjepsës të xhaz muzikantëve për t’i dhënë kuptime të reja fjalës llunapark.

02/03/2020: Nikoletta Szöke feat. Kristóf Bacsó Quartet (Hungary)

03/03/2020: Elif Çaglar Quartet (Turkey)

04/03/2020: Marcos Varela (USA)

05/03/2020: Broken Circles ft. Joel Ross (USA)

06/03/2020: Prishtina Big Band (Kosova)

《》 Të gjithë jam sessions mbahen në Zanzi Jazz Club pas koncerteve《》

《》Orari i punëtorive do të postohet në javët vijim《》

Ju mirëpresim me buzëqeshje prej veshit n’vesh dhe me dyer të hapura, dhe mezi presim të ndajmë momente të paharrueshme bashkë.

Partnerët e festivalit: Komuna e Prishtinës, ARMATA, Zanzi Jazz Club, Dit’ e Nat’, Soma, RAVE Travel, Hotel Garden dhe trekuartista.

Prishtina Jazz Week 2020 mbështetet nga: Ambasada e Hungarisë në Prishtinë, Ambasada e Turqisë në Prishtinë.

Biletat mund t’i gjeni online në: https://www.rave-travel.com/, ose offline në lokacionet e mëposhtme:

– Prishtinë: Rave Travel, Soma , Dit’ e Nat’, Zanzi Jazz Club.

– Prizren: Vector Diamond

– Peja: Soho Bar

– Tirana: Destil Hostel

《》Shitja e biletave fillon me 15 shkurt《》

_______________________________________
_______________________________________

March is when spring comes. But before that, Prishtina Jazz Week returns for a third edition that promises to make our souls bloom before the flowers do.

Join us for five days full of music, hands-on workshops with world class musicians, and mind blowing jam sessions into the wee hours of the morning.

Taking place once again at the iconic ARMATA, Prishtina Jazz Week 2020 will host a bedazzling collective of jazz musicians to give new meanings to the word rollecoaster.

02/03/2020: Kristóf Bacsó Quartet (Hungary)

03/03/2020: Elif Çaglar Quartet (Turkey)

04/03/2020: Marcos Varela (USA)

05/03/2020: Broken Circles ft. Joel Ross (USA)

06/03/2020: Prishtina Big Band (Kosovo)

《》All jam sessions will take place in Zanzi Jazz Club after the concerts《》

《》Schedule for workshops will be posted in the following weeks《》

We welcome you with broad smiles and open doors, and look forward to sharing unforgettable moments together.

Festival Partners: Municipality of Prishtina, ARMATA, Zanzi Jazz Club, Dit’ e Nat’, Soma, RAVE Travel, Hotel Garden and trekuartista.

Prishtina Jazz Week 2020 is supported by: Hungarian Embassy in Prishtina, Turkish Embassy in Prishtina.

You may find tickets online at https://www.rave-travel.com/, or offline in the locations below:

– Prishtina: Rave Travel, Soma , Dit’ e Nat’, Zanzi Jazz Club.

– Prizren: Vector Diamond

– Peja: Soho Bar

– Tirana: Destil Hostel

《》Ticket sales start on February 15th《》

Details

Start:
March 2, 2020 @ 8:00 pm
End:
March 6, 2020 @ 10:30 pm
Event Category:

Organizers

Kino ARMATA
Prishtina Jazz Week

Venue

Kino ARMATA
Brigada e Kosoves
Prishtina, 10000
+ Google Map