Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prioritetet e politikës së jashtme kosovare / Priorities of the Kosovo’s external diplomatic affairs

March 10 @ 5:00 pm - 6:30 pm

Të nderuar/a sallonistë/e,

Ju ftojmë të merrni pjesë në sallonin e radhës, që mbahet me 10 mars 2020, nga ora 17:00 në Dit’ e Nat’ me temën:

“Prioritetet e politikës së jashtme kosovare: Cili duhet të jetë fokusi i qeverisë së re?”

Hapja informuese dhe nxitëse do të bëhet nga: Fitore Pacolli, Deputete, Lëvizja VETËVENDOSJE!, Leonora Kryeziu, Drejtore Ekzekutive, Instituti i Prishtinës për Studime Politike – PIPS, Agon Maliqi, Analist i politikave dhe Donika Emini, Drejtore Ekzekutive, CiviKos.

Ky sallon do të moderohet nga Erblin Hoxha, Drejtor Ekzekutiv, Debate Center ndërsa editoriali do të shkruhet nga Visar Xhambazi, Hulumtues i politikave, Demokraci për Zhvillim (D4D).

Ku: Dit’ e Nat’, Prishtinë
Kur: 17:00-18:30, 10 mars 2020
Gjuha: Shqip/Anglisht

Sinqerisht,
Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D)

Dear Salonistas,

You are kindly invited to participate in our weekly Salon, which will take place on Tuesday, 10 March 2020, from 17:00 at Dit’ e Nat’, with the topic:

“Kosovo’s foreign policy priorities: What should be the focus of the new government?”

Opening remarks will be delivered by: Fitore Pacolli, Member of Parliament, Levizja Vetevendosje, Leonora Kryeziu, Executive Director, Prishtina Institute of Political Studies (PIPS), Agon Maliqi, Policy Analyst and Donika Emini, Executive Director, CiviKos.

This Salon will be moderated by Erblin Hoxha, Executive Director, Debate Center and the OP-ED will be written by Visar Xhambazi, Policy Researcher, Democracy for Development (D4D).

Where: Dit’ e Nat’, Prishtina
When: 10 March 2020; 17:00-18:30.
Language: Albanian/English

Sincerely,
Democracy for Development Institute (D4D)

Details

Date:
March 10
Time:
5:00 pm - 6:30 pm
Event Category:

Organizer

Democracy for Development (D4D)
Phone:
+381 38 224143
Email:
info@d4d-ks.org
Website:
http://www.d4d-ks.org/en

Venue

Dit’ e Nat’
Rr. Fazli Grajqevci,
Pristina, Kosovo 10000
+ Google Map