Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Open Data Training for CSO Representatives and Journalists

March 10 @ 10:00 am - 3:00 pm

[AL]

Open Data Kosovo në​ kuadër të Projektit të financuar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës “Hapja e të Dhënave në Ekosistemin Qeveritar” do të organizoj një trajnim një ditor për organizatat e shoqërisë civile dhe gazetarët mbi të dhënat e hapura dhe analizën e tyre.

Ky trajnim ka për qëllim që t’i fuqizoj përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile dhe gazetarët në kuptimin e të dhënave të hapura (Open Data) dhe si të arrijnë analizimin e tyre nga mënyra e publikimit të tyre.

Në këtë trajnim do të pranohen në total 20 pjesëmarrës, ku nga secila organizatë e shoqërisë civile apo medie do të pranohet vetëm një përfaqësues.

Trajnimi do të mbahet në Hotel Sirius (Salla RIGEL) në Prishtinë me datë ​10 Mars 2020,​ dhe do të filloj në ora 10:00 dhe do të përfundoj në ora 15:00.

Ju lutem që të shprehni interesin tuaj deri me datë​ ​2 mars 2020, në ora 17:00:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTjHvXvQxr6U9phC3tkj8w64l_9IxcCg6qxx97X4YMsXjvTw/viewform

[EN]

Open Data Kosovo as part of the “Open Government Data Ecosystem” Project, financed by the US Embassy in Kosovo will organize a one-day training for civil society organizations and journalists on open data and open data analysis.

This training aims to empower civil society organizations representatives and journalists on how to best understand Open Data and how to effectively analyze Open Data in regards to the way such data are published.

In this training, a total of 20 participants will be chosen to participate, where only one representative per CSO or media entity will be eligible to participate.

The training will be held in Sirius Hotel (RIGEL Conference Room) in Prishtina in March 10th 2020 from 10:00 am until 3:00 pm.

Please register below until March 2nd 2020 at 5:00 PM (17:00).

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTjHvXvQxr6U9phC3tkj8w64l_9IxcCg6qxx97X4YMsXjvTw/viewform

Details

Date:
March 10
Time:
10:00 am - 3:00 pm
Event Category:

Organizer

Open Data Kosovo
Email:
info@opendatakosovo.org
Website:
http://opendatakosovo.org

Venue

Sirius Hotel
Rr. Agim Ramadani
Pristina, Kosovo 10000
+ Google Map