Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KS Phil Orchestra । M. Vengerov

February 2, 2020 @ 8:00 pm

02.02.2020
E diel 20:00 । Sunday 20:00
Pallati i Rinisë dhe Sportit – Salla e Kuqe (Prishtinë)
Palace of Youth and Sports – Red Hall (Prishtina)

BEETHOVEN 250

Programi । Program

LUDWIG VAN BEETHOVEN
Koncert për piano, violinë, violonçel dhe orkestër në C-dur, Op. 56
Concerto for pianoforte, violin, cello and orchestra in C – major, Op. 56 (Triple concerto)

LUDWIG VAN BEETHOVEN
Simfonia Nr. 7 në A – dur, Op. 92
Symphony No. 7 in A major, Op 92

ORKESTRA E FILHARMONISË SË KOSOVËS
KOSOVO PHILHARMONIC ORCHESTRA

BIRSEN ULUCAN – piano
Turqi । Turkey
ÖZCAN ULUCAN – violinë।violin
Turqi । Turkey
LÁSZLÓ FENYÖ – violonçel।cello
Hungari । Hungary

Dirigjent । Conductor
MAXIM VENGEROV
Izrael ।Israel

Details

Date:
February 2, 2020
Time:
8:00 pm
Event Category:

Organizer

Kosovo Philharmonic

Venue

Salla e Kuqe – Red Hall
Pristina, Kosovo 10000 + Google Map