Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferencë Shkencore Studentore / Student Scientific Conference

February 23, 2020 @ 9:00 am - 11:50 pm

Kolegji Universum për disa vite me radhë po organizon – Konferencën Shkencore Studentore, këtë vit në bashkëpunim me IBCM – International Business College Mitrovica, Kolegji Universum hap thirrjen për “Punime Shkencore” nga studentët 👩‍🎓👨‍🎓

📣Thirrja vlen për të gjithë studentët nga të gjitha institucionet publike dhe private në Kosovë. Ndërsa prezantimi i punimeve do të bëhet gjatë #KonferencësShkencoreStudentore.

Temat e punimeve:
📄 Biznes dhe Marketing
📄 Administratë Publike
📄 Shkenca Kompjuterike
📄 Mbrojtje e Mjedisit
📄 Mësimi i Gjuhës Angleze

📨 Afati i fundit për dërgim të punimeve 23 shkurt 2020, punimet dërgohen në email qendresa.kukaj@universum-ks.org;

🔗 Kliko këtu për formatin e punimit: https://drive.google.com/file/d/1KWcNUvNf28qtocbgadCH5Ge54ztPqIPp/view?usp=sharing

Për më shumë info kontakto info@universum-ks.org apo +383 44 144 062;

Details

Date:
February 23, 2020
Time:
9:00 am - 11:50 pm
Event Category:

Organizer

Kolegji Universum
Phone:
+381 38 555 315
Email:
info@universum-ks.org
Website:
http://www.universum-ks.org

Venue

Kolegji Universum
Imzot Nikprelaj pn
Pristina, Kosovo 10000
+ Google Map
Phone:
+381 38 555 315
Website:
http://www.universum-ks.org