Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Klasa Vallezimi – sezona RE / Dance Classes – New Season

May 21, 2019 @ 6:30 pm - 10:00 pm

English version below.
__________

Me shumë energji pozitive po fillojmë sezonën e re të klasave të VALLËZIMIT…

Ju ftojmë që të bëheni pjesë e kësaj energjie pozitive ku përvec të mësuarit ky aktivitet ju ndihmon që trupin dhe mendjen ta lironi nga stresi , të socializoheni dhe mbi të gjitha të kënaqemi…

Me 4 Dhjetor në sallën brenda shkollës Faik Konica ( e cila gjindet te katedralaja Nëna Terezë) do të fillojmë klasat e para të VALLEZIMIT.

Cdo të MARTE dhe EJTE:

– Fëmijë – 18: 30
– Të rritur grupi mesatar – 19:30
– Të rritur grupi fillestar – 20:30

Në Evolution Dance, shkollë me përvojë 10 vjecare ju do të mësoni më shumë se 15 lloje vallëzimi si:

Salsa (shkolla e pare qe ka sjelle kete vallezim ne Kosove), Bachata, Kizomba, Samba, Cha Cha Cha,Rumba,JIve, Rock n Roll, Valsi Anglez, Valsi Vienez, Slow Fox, Disco Fox, Merengue, Hip Hop, Tango Argentino etj

Ju presim me nje buzeqeshje me veti…

Evolution Dance Team

______

One more reason to have fun, stress out and feel more warm is DANCING…

We are starting new season for different levels and age groups…

Every Tuesdays and Thursdays:

– Children’ s – 18: 30
– Adult intermediate group – 19:30
– Adult begginer group – 20:30

Salsa (first school bringing salsa in Kosovo), Bachata, Kizomba, Samba, Cha Cha Cha,Rumba,JIve, Rock n Roll, Valsi Anglez, Vienez Waltz, Slow Fox, Disco Fox, Merengue, Hip Hop, Tango Argentino etc

4th December 2018 @ Evolution Dance, Faik Konica school premises (close by Other Theresa Cathedral)

More info PM or 049 46 86 86

Details

Date:
May 21, 2019
Time:
6:30 pm - 10:00 pm

Organizers

The Cuban – Prishtine
Evolution Dance Kosova

Venue

Evolution Dance Kosova