Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Japan Week at Kino ARMATA

November 6, 2019 @ 6:00 pm - November 10, 2019 @ 11:00 pm

(English below)

JAVA E JAPONISË
6-10 nëntor 2019
Lokacioni: Kino ARMATA
Hyrja: FALAS

Të drejtat e fotografisë (c) 2017 “Mori, The Artist’s Habitat” Film Partners.

Ambasada e Japonisë në Vjenë, Austri, dhe Japan Foundation me përkrahjen e Kino ARMATA, hapësirës publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror, para publikut të Prishtinës dhe Kosovës do t’i shfaqin disa prej punëve më relevante të filmbërësve japonez dhe dy muzicientëve të shkëlqyeshëm.

JAVA E JAPONISË do të mbahet mes 6-10 nëntor 2019 dhe eventet përfshijnë:

E mërkurë, 6 nëntor
18:00 Hapja e JAVËS SË JAPONISË nga Sh. e T. Ambasadori Kiyoshi Koinuma; pasuar nga duo koncerti i Sumie Kaneko (shamisen, koto) dhe Takuya Taniguchi (taiko)
20:30 Mori. The Artist`s Habitat (J 2018, 99 min., OV me titra në gjuhën angleze)

E Enjte, 7 nëntor
18:00 Koncert i Sumie Kaneko (shamisen, koto) dhe Takuya Taniguchi (taiko)
20:30 DESTINY. The Tale of Kamakura (J 2017, 129 min., OV me titra në gjuhën angleze)

E premte, 8 nëntor
18:00 Mixed Doubles (J 2017, 119 min., OV me titra në gjuhën angleze)
20:30 Tremble All You Want (J 2017, 117 min., OV me titra në gjuhën angleze)

E shtunë, 9 nëntor
18:00 Mori. The Artist`s Habitat (J 2018, 99 min., OV me titra në gjuhën angleze)
20:30 DESTINY. The Tale of Kamakura (J 2017, 129 min., OV me titra në gjuhën angleze)

E diel, 10 nëntor
18:00 Tremble All You Want (J 2017, 117 min., OV me titra në gjuhën angleze)
20:30 Mixed Doubles (J 2017, 119 min., OV me titra në gjuhën angleze)

Të gjithë filmat do të shfaqen në gjuhën origjinale me titra në gjuhën angleze dhe hyrja është falas. Kino ARMATA gjindet në Rr. Brigada e Kosovës, prapa amfiteatrit të Sheshit Zahir Pajaziti.

———————-

JAPAN WEEK
6-10 November 2019
Location: Kino ARMATA
Entrance: FREE

Photo Copyright (c) 2017 “Mori, The Artist’s Habitat” Film Partners.

Embassy of Japan in Vienna, Austria, and the Japan Foundation with kind support of Kino ARMATA, a public space in Prishtina that promotes alternative culture and social dialogue, will bring to Prishtina and Kosovo audiences some of the most important works of Japanese auteurs as well as two outstanding Japanese musicians.

JAPAN WEEK is scheduled to be held between 6-10 November 2019 and events include:

Wednesday, 6 November
18:00 Opening of JAPAN WEEK by H.E. Ambassador Kiyoshi Koinuma; followed by duo concert of Sumie Kaneko (shamisen, koto) and Takuya Taniguchi (taiko)
20:30 Mori. The Artist`s Habitat (J 2018, 99 minutes, OV with English subtitles)

Thursday, 7 November
18:00 Concert of Sumie Kaneko (shamisen, koto) and Takuya Taniguchi (taiko)
20:30 DESTINY. The Tale of Kamakura (J 2017, 129 minutes, OV with English subtitles)

Friday, 8 November
18:00 Mixed Doubles (J 2017, 119 minutes, OV with English subtitles)
20:30 Tremble All You Want (J 2017, 117 minutes, OV with English subtitles)

Saturday, 9 November
18:00 Mori. The Artist`s Habitat (J 2018, 99 minutes, OV with English subtitles)
20:30 DESTINY. The Tale of Kamakura (J 2017, 129 minutes, OV with English subtitles)

Sunday, 10 November
18:00 Tremble All You Want (J 2017, 117 minutes, OV with English subtitles)
20:30 Mixed Doubles (J 2017, 119 minutes, OV with English subtitles)

All films will be screened in the original language with English subtitles and the entrance is free of charge. Kino ARMATA is located at Brigada e Kosovës St., behind the amphitheater at the Zahir Pajaziti Square.

Details

Start:
November 6, 2019 @ 6:00 pm
End:
November 10, 2019 @ 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Kino ARMATA

Venue

Kino ARMATA
Brigada e Kosoves
Prishtina, 10000
+ Google Map