Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Irwin / State in Time

September 10, 2019 @ 7:00 pm - 11:00 pm

Galeria Kombëtare e Kosovës ka kënaqësinë të ju ftojë në hapjen e ekspozitës

IRWIN
Shteti në kohë

Grupi IRWIN përbëhet nga pesë artistë: Dušan Mandič (Lubjanë, 1954), Miran Mohar (Novo Mesto, 1958), Andrej Savski (Lubjanë, 1961), Roman Uranjek (Trbovlje, 1961) dhe Borut Vogelnik (Kranj,
1959). Ky grup u themelua në vitin 1983 në Lubjanë dhe grupi IRWIN gjithashtu ishte njëri prej bashkëthemeluesve të organizatës NSK dhe NSK Shteti në kohë.

Ceremonia e hapjes do të bëhet të martën më 10 Shtator në ora 19:00 në Galerinë Kombëtare të Kosovës

The National Gallery of Kosovo has the pleasure to invite you at the opening of the exhibition

IRWIN
State in Time

The IRWIN group consists of five artists: Dušan Mandič (Ljubljana, 1954), Miran Mohar (Novo Mesto, 1958), Andrej Savski (Ljubljana, 1961), Roman Uranjek (Trbovlje, 1961) and Borut Vogelnik
(Kranj, 1959). The group was founded in 1983 in Ljubljana and IRWIN was also a co-founder of the NSK organization and the NSK State in Time.

The opening ceremony is on Tuesday, September 10 th , at 19:00 h
at the National Gallery of Kosovo

Details

Date:
September 10, 2019
Time:
7:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Galeria Kombëtare e Kosovës / The National Gallery of Kosovo
Phone:
+381 38 225627
Email:
info@galeriakombetare.com
Website:
http://galeriakombetare.com

Venue

Galeria Kombetare e Kosoves / The National Gallery of Kosovo