Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Frymëmarrja, Pulsimi dhe Ekuilibrimi; Rrjedha e Radix ose Forca / Breathing, Pulse and Balance; Radix Stream or Force

March 21 @ 9:30 am - March 22 @ 6:00 pm

Asociacioni Kosovar për Psikoterapi Trupore – NOKTA
në mbështetje të
Asociacionin Europian për Psikoterapi Trupore – EABP

Frymëmarrja, Pulsimi dhe Ekuilibrimi/ Rrjedha e Radix ose Forca e Jetës

Punëtoria e radhës nga Psikoterapia Trupore

21 dhe 22 Mars 2020

Trajner: Enver Çesko

Psikologe dhe Psikoterapeut, i akredituar si psikoterapeut nga Asociacioni Evropian për Psikoterapi. Njëkohësisht trajner ndërkombëtare në fushën e psikoterapisë, psikoterapisë trupore, terapisë seksuale dhe psikoterapisë pozitive.

Trajnimi do të mbahet me datat 21 dhe 22 mars 2020, me fillim prej orës 09:30 – 18:00.

Në fund të punëtorisë të gjithë pjesëmarrësit do të marrin certifikatë pjesëmarrje me 20 orë, të cilat mund të shfrytëzohen për edukim të vazhdueshëm ose njohje të kredive nga asociacionet profesionale kombëtare dhe ndërkombëtare e në veçanti në asociacionet psikoterapeutike.

Çmimi i punëtorisë dy ditore është 50,00€.

Për të siguruar pjesëmarrjen në këtë punëtori, kandidatët duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre duke bërë konfirmimin përmes telefon në numrat:

+38344 966191 ose +38344 406994 dhe nё po tё njëjtёt numra edhe nё viber.

Apo duke na dërguar emilei ne emielin ton nokta.bpt@gmail.com me të dhënat e tyre personale.

Numri i pjesëmarrësve është maksimum deri më 20 kandidatë.

Për arsye te natyrës se punëtorisë, të gjithë pjesëmarrësve i’u rekomandohet që me vete të kenë edhe rroba sportive për arsye të ushtrimeve relaksuese dhe trup-mendje.

Details

Start:
March 21 @ 9:30 am
End:
March 22 @ 6:00 pm
Event Category:

Organizer

Asociacioni Për Psikoterapi Trupore
Email:
nokta.bpt@gmail.com

Venue

Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës
Pristina, Kosovo 10000 + Google Map
Phone:
+377 44 406 994
Website:
https://web.facebook.com/pages/edit/?id=151382891699922&tab=public