Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum Teatër “Hisja”

October 9, 2017 @ 12:00 am - October 19, 2017 @ 12:00 am

Kjo shfaqje është e ndërtuar në stilin e shfaqjes Forum Teatër, me qëllim të promovimit të regjistrimit të pronës së përbashkët dhe trashëgimisë mbi baza të barabarta gjinore.

Shfaqja do të mbahet në 8 shkolla te mesme te konmunës së Prishtinës.

Details

Start:
October 9, 2017 @ 12:00 am
End:
October 19, 2017 @ 12:00 am
Event Categories:
,

Organizers

PPSE Program Swisscontact
Artpolis – Art and Community

Venue

Pristina
Pristina, Kosovo 10000 + Google Map