Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert । KS Phil । F. Briones

March 10 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Filharmonia e Kosovës
Kosovo Philharmonic

KRISTË LEKAJ
Requiem

Julio DOMÍNGUEZ
Vaclovas AUGUSTINAS
Jake RUNESTAD
Huddie W. LEDBETTER
Rafet RUDI

KORI DHE ORKESTRA
E FILHARMONISË SË KOSOVËS
KOSOVO PHILHARMONIC
CHOIR & ORCHESTRA

Dirigjent । Conductor
FERNANDO BRIONES

10.03.2019
E diel 20:00 । Sunday 8:00 pm
Pallati i Rinisë – Salla e Kuqe । Youth Palace – Red Hall
Prishtinë – Kosovë । Prishtina – Kosovo

Sezoni 2018 – 2019 । Season 2018 – 2019

Details

Date:
March 10
Time:
8:00 pm - 9:30 pm

Organizer

Kosovo Philharmony
Phone:
38244939
Email:
kosova.philharmony@gmail.com

Venue

Pallati i Rinise dhe i Sporteve
Luan Haradinaj, Prishtinë
Pristina, 10000
+ Google Map