Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Angros Festival 2019

August 9 @ 12:00 am - August 12 @ 7:00 am

Three days festival in the suburbs of Gjilan, including arts, education, culture and music.

 

FESTIVALI “ANGROS” EDICIONI DYTE
ART | MUZIKE | KULTURE | EDUKIM

1. Aktivitete te Fëmijeve
2. Aktivitete tradicionale
3. Tregu i Artizanateve
4. Dekorime
5. Juggling
6. Muzike/vallezim
7. Punetori/Diskutime
8. Mirembajtja Mjedisit
9. Yoga
10. Gara me karakter argetues
11. Astrologji
12. Grafitet/piktura/fotografia/teater
13. Ekspozite
14. Street Theatre
15. Vullnetare
16. Pije/Ushqim
17. Informimi/Promovimi

Perkrahur nga: Komuna Gjilanit, Imprevu, Taboo, Maroa, Kafja Egzonit, Papaku, Tribeca, Intro Caffe, Republike, N’shpi, Soho, Koha, Ora, Grande, Azzuro, Zone, Legjenda, dhe Niti
***

“ANGROS” FESTIVAL – SECOND EDITION
ART | MUSIC | CULTURE | EDUCATION

1. Children’s Activities
2. Traditional Activities
3. Artisan Fair
4. Decoration
5. Juggling
6. Music/ Dancing
7. Workshops/Discussions
8. Environment
9. Yoga
10. Entertainment Competitions
11. Astrology
12. Graphics/ Paint/ Photos/ Theater
13. Exhibition
14. Street Theatre
15. Volunteers
14. Information/ Promotion

Details

Start:
August 9 @ 12:00 am
End:
August 12 @ 7:00 am

Organizer

Angros Fest
Phone:
044 316 136

Venue

Gjilan
Stanishor
Gjilan, Kosovo 60000
+ Google Map