Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

17 years of Episode

January 11 @ 11:00 pm - January 12 @ 10:00 am

Episode është nata jonë.

Nga ëndrra e një të riu, ajo u shndërrua në natën më të vjetër të muzikës elektronike në Kosovë që bashkon DJ, VJ, producentë, dizajnerë dhe promotorë. DJ e parë rezidentë, Likatek, Naka dhe Uki, lanë gjurmë të përhershme në definimin e zërit të saj – techno e ndërthurur me progressive e tech-house – një formulë që e luajtën me sukses nëpër botë derisa Episode ngel në mesin e netëve më të dashura në Kosovë dhe Shqipëri.

Me realizimin e serive të ndryshme të organizimeve ndër vite, siç ishin “Countdown”, “Elements”, “Seasons” dhe së fundi “Pikat”, Episode dhe mysafirët e miqtë e saj artistë e kanë shërbyer gjatë Kosovën me vizione të llojllojshme muzikore që kontribuan në krijimin e një publiku që është përherë në kërkim të muzikës së rafinuar dhe avangarde elektronike.

Për shtatëmbëdhjetë vite, nga disa u mësua si duhet, nga të tjerët si nuk duhet. Gjithnjë në mision për t’i ndarë këto dhe për të prezantuar talentet e vendit, Episode do ta shënojë përvjetorin e saj më Gemzën tonë të dashur, të përkrahur nga të zakonshmit Besa M, Çuç, Likatek e VJ Mum.

Episode është natë e miqve dhe të gjithë jeni të ftuar.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Episode goes a long way. Once a whisper, now a shout.

Out of a young man’s dream, it turned into the longest running night in Kosovo that brings together DJs, VJs, producers, designers and PRs alike. Its first residents Lika, Naka and Uki made a permanent mark in defining its sound – techno laced with tech-house and progressive – which they played around the globe while keeping Episode nights among the most visited local events both home and in Albania.

Pursuing different cycles through the years, notably the “Countdown”, “Elements” “Seasons” and “Pika” series, Episode and its guests and friends have long served Kosovo with a variety of musical visions, contributing to the creation of a demanding crowd that is always in search of refined, cutting edge electronic music.

Ever in its path of promoting local talent, Episode will mark its 17th anniversary with our lovely Gemza, supported by the night’s Besa M, Çuç, Likatek and VJ Mum.

17 Years of Episode is a night of friends and you’re all invited.

Details

Start:
January 11 @ 11:00 pm
End:
January 12 @ 10:00 am

Organizer

ZoneClub
Phone:
045 222 284
Website:
Highlights info row image www.residentadvisor.net/club.aspx?id=105901

Venue

ZoneClub
Garibaldi
Prishtine, Kosove 10000 Albania
+ Google Map