STRAIGHTLINE PERSUASION

Bleje 1 zanat edhe 1 ven t’punës me rrog mbi mesatare pa livrit prej karrikës, për veç 5 ditë, me veç 59€ 🐺🐺 ” Straightline persuasion ‘’ 🐺🐺 Trajnim në lëminë e shitjes dhe kujdesit ndaj konsumatorit. 1. Moduli I – Tri parimet e...

More info

KS Phil Orchestra । M. Vengerov

02.02.2020 E diel 20:00 । Sunday 20:00 Pallati i Rinisë dhe Sportit – Salla e Kuqe (Prishtinë) Palace of Youth and Sports – Red Hall (Prishtina) BEETHOVEN 250 Programi । Program LUDWIG VAN BEETHOVEN Koncert për piano, violinë...

More info

Kampi Dimëror LET Center 2020

Kampi Dimëror LET Center 2020 Viti i Ri ka ardhur dhe pushimet kanë filluar – tani është koha për të bërë planet për pushimin e dimrit të fëmijëve tanë. Qëllimi i Kampit është mprehtësia dhe gjetja e shkathtësive të fituara gjatë gjithë...

More info

Kursi edukativ i EKG’së 2020

Kurs i specializuar për EKG’në, nga niveli bazik e deri te niveli ekspert. Kursi do të organizohet në tre fundjava të plota: 25-26 janar 2020 1-2 shkurt 2020 8-9 shkurt 2020 Mësimi do të realizohet sipas planprogramit të përgatitur nga...

More info

17 years of Episode

Episode është nata jonë. Nga ëndrra e një të riu, ajo u shndërrua në natën më të vjetër të muzikës elektronike në Kosovë që bashkon DJ, VJ, producentë, dizajnerë dhe promotorë. DJ e parë rezidentë, Likatek, Naka dhe Uki, lanë gjurmë të përhershme...

More info

Bresson 101 / Java e Robert Bresson

Kino ARMATA 20-24 janar 2020 BRESSON 101 Java e filmave të Robert Bresson Kino ARMATA, hapësira publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror, ka kënaqësinë të njoftojë për bashkëpunimin e rradhës me Alliance Française...

More info