Curraj Epërm Nikaj-Mërtur

Curraj Epërm Nikaj-Mërtur

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të na bashkoheni në Ekspeditën për në Curraj Epërm, në rajonin e Nikaj-Mërtur. Ekspedita do të zhvillohet me datat 13 – 14 Korrik (e shtunë / e diel) dhe përfshinë një sërë aktivitetesh si; ecje...

More info

Hike & Explore: Valbona – Theth

Hike & Explore: Valbona – Theth

Shtegu i ecjes/hikingut Valbonë-Theth është njëri nga shtigjet më atraktive dhe me pamjet më të mrekullueshme në Alpet Shqiptare. Pamjet e luginës së Valbonës nga njëra anë dhe pamjet e Parkut Kombëtar të Thethit në Anën tjetër do ta bëjnë këtë...

More info

UTALAYA

UTALAYA

UTALAYA An inspiring story of perseverance The 22nd of May 2017 was not a random Monday. The sun shined brighter that day for Flutura Ibrahimi, the first Kosovar-Albanian woman who conquered Mount Everest. In Kosovo, and in many other countries...

More info

Hike & Yoga in Gjeravica

Hike & Yoga in Gjeravica

Hike and Yoga in Gjeravica “The mountains are calling and we must go.” It’s Gjeravica this time. The highest peak (2.656 m) in Kosovo, through Dinaric Alps, part of the Accursed Mountains. Starting the hike from the cutest town Junik...

More info

MuralfestKosovo | Tolerance

MuralfestKosovo | Tolerance

#muralfestKosovo 4th edition coming soon! #Tolerance 10 – 17 July | Ferizaj | Kosovo Murals | Graffiti | Sculpture | 3D Art | Exhibitions | Workshops | Disscussions | Poetry | Music and more… Stay tuned! Artist & Program info...

More info

RE:FORM 2019

RE:FORM 2019

Our annual outdoor summer event RE:FORM is happening again for the third edition in the beautiful landscape of Badovc on Saturday, July 20th. In collaboration with our partner Win Music Freedom KS, we will bring you a meticulously curated event...

More info

Anibar Animation Festival 2019

Anibar Animation Festival 2019

Anibar Animation Festival 2019 X Edition Edicioni 10të [English below] Cka të tut më shumë, a të ka mbet hala shpresë? Në një shoqëri e cila vazhdimisht po bëhet indiferente ndaj ndryshimeve politike, sociale dhe mjedisore, Anibar në edicionin e...

More info